Old school with a WOW factor!
MuEi??chi de viata la cuptor cu cartofi piure
E?tiEi??i muEi??chiul de vita?! Acea carne greu de preparat si aEi??oasA?, oricA?t ai gati-o tot tare este?
Ehh… nu este cazul Ei??i acum. Mama a preparat o friptura din muschi de vita la cuptor, care este atA?t de moale, incat se taie cu furculiEi??a. Da, la sfA?rEi??itul mesei am realizat ca nu am folosit cuEi??it 😀 Cat despre gust…. WOW !
– Se ia una bucata muEi??chi de vita (bucata mea a avut 1.5 kg), se sA?reazA?, se condimenteazA?, se pune Ai??n tava, se toarnA? un pahar de vin sec alb, o cana de apa Ei??i se acoperA? cu folie de aluminiu. Se lasA? de pe o zi pe alta la macerat Ei??i apoi se baga la cuptor pentru aproximativ 3 ore (din ora Ai??n ora se Ai??ntoarce Ei??i se mai completeazA? cu apa calda).
– Pentru piure, avem o soluEi??ie sA?nA?toasA? Ei??i low calories. Se fierb cartofii, se strecoarA?, se paseazA?, se adaugA? 1 iaurt grecesc 2% Ei??i sare.
Se servesc calde.
Pofta mare !

Leave a reply