Ghid Retete 2017

Cei î5 ani de experienta m-au facut sa realizez importanta unui stil de viata sanatos si beneficiile enorme pe care acest stil de viata le aduce.

Pentru a putea implementa si mentine pe viataî un stil de viata 100% sanatos este foarte important sa gasim mancarurile careî ne plac, sa adaptam retete clasice si sa le transformam in unele super sanatoase, sa NU renuntam la dulciurile care ne plac atat de mult dar sa le preparam intr-un mod sanatos si cu ingredientele potrivite.

Astfel am reusit sa creez in acesti 5 ani peste 100 de retete sanatoase pe care acum le-am structurat sub forma de Ghid de retete si pe care leî impartasesc cu voi pentru a va ajuta in atingerea obiectivelor voastre !

Este vorba de un ghid in format PDF cu retete complete, ingrediente si mod de preparare pentru fiecare reteta.

Va veti bucura de retete de mic dejun, mese principale, shake uri proteice, smoothie ai??i?? uri, supe crema si multe altele !

ATENTIE ! Ghidul nu include gramaje, acestea stabilindu-se in functie de obiectivul fiecaruia si pe care le puteti gasi in programul vostru personalizat de nutritie. Adaptati gramajele la cele din program.

Pret: 100 Lei

î Fat2Fit – Continutul acestui ghid de retete, inclusiv toate materialele postate pe pagina de Facebook Fat2Fit si www.fat2fit.ro îmi aparțin și sunt protejate de drepturile de autor și toate drepturile ce îmi revin în calitate de autor conform legislației romăne și internaționale aflate în vigoare. Folosirea rețetelor în scop comercial este interzisă, la fel și copierea acestora fără specificarea autorului și sursei.