Ghid Retete 2017

Cei Ai??5 ani de experienta m-au facut sa realizez importanta unui stil de viata sanatos si beneficiile enorme pe care acest stil de viata le aduce.

Pentru a putea implementa si mentine pe viataAi?? un stil de viata 100% sanatos este foarte important sa gasim mancarurile careAi?? ne plac, sa adaptam retete clasice si sa le transformam in unele super sanatoase, sa NU renuntam la dulciurile care ne plac atat de mult dar sa le preparam intr-un mod sanatos si cu ingredientele potrivite.

Astfel am reusit sa creez in acesti 5 ani peste 100 de retete sanatoase pe care acum le-am structurat sub forma de Ghid de retete si pe care leAi?? impartasesc cu voi pentru a va ajuta in atingerea obiectivelor voastre !

Este vorba de un ghid in format PDF cu retete complete, ingrediente si mod de preparare pentru fiecare reteta.

Va veti bucura de retete de mic dejun, mese principale, shake uri proteice, smoothie ai??i?? uri, supe crema si multe altele !

ATENTIE ! Ghidul nu include gramaje, acestea stabilindu-se in functie de obiectivul fiecaruia si pe care le puteti gasi in programul vostru personalizat de nutritie. Adaptati gramajele la cele din program.

Pret: 100 Lei

Ai?? Fat2Fit – Continutul acestui ghid de retete, inclusiv toate materialele postate pe pagina de Facebook Fat2Fit si www.fat2fit.ro Ai??mi aparEi??in Ei??i sunt protejate de drepturile de autor Ei??i toate drepturile ce Ai??mi revin Ai??n calitate de autor conform legislaEi??iei romA?ne Ei??i internaEi??ionale aflate Ai??n vigoare. Folosirea reEi??etelor Ai??n scop comercial este interzisA?, la fel Ei??i copierea acestora fA?rA? specificarea autorului Ei??i sursei.