O noua zi, o noua transformare spectaculoasa!
Daniel a apelat la mine in urma cu 7 luni pentru un program de definire si de masa musculara de calitate. In DOAR 7 luni, el a reusit sa isi transforme total corpul, intelegand importanta alimentatiei si transformand programul intr-un stil de viata. A eliminat multe kg de tesut adipos si a pus masa musculara de calitate.

Mesajul lui insotit de poza a fost :
” Salut Theo,
Evolutia este dupa 7 luni de zile, in care am mai sarit mesele, deoarece programul meu de lucru este haotic lucrand doar ture de noapte. Insa, de 2 luni incerc sa nu sar nici o masa; oriunde merg, am caserola cu mine. Oricum, primul impuls al motivatiei mele a fost de la tine: urmarindu-ti pagina de facebook si evolutia ta. Apoi, cu multa dedicatie si informatie, am inceput sa deprind cat de importanta este alimentatia. ”

Pentru cei ce comenteaza la fiecare postare cu transformari de pe pagina mea, ca :
” Nu se poate”, ” Photoshop “, ” steroizi “, ” e altcineva in poza “, etc, ii invit sa se ridice de pe CANAPEA sau din fata LAPTOPULUI, sa cumpere un program de alimentatie si antrenament de la mine, sa se apuce de treaba si sa se convinga pe propriul lor corp ca TOTUL ESTE POSIBIL CU AMBITIE, MUNCA si UN PROGRAM bine pus la punct si “destept”. Cu siguranta, din fata calculatorului NU veti avea rezultate.

Daniel : 176 cm
Greutate initiala : 74 kg
Greutate actuala : 79 kg
Durata : 7 luni
Mese pe zi :4
Antrenamente pe saptamana : 5 (de cate o ora)
Program munca : ture de noapte si de zi

Leave a reply