O zi fericita, o viata schimbata, o poveste de succes!

Astazi va prezint povestea Anei. Ana a apelat la mine acum fix un an, cu dorinta de a face o schimbare in viata ei; lucru destul de dificil pentru ea, tinand cont de greutatea mare la care ajunsese.
Am stabilit obiectivele, am lucrat pe partea de motivatie, iar apoi i-am facut un program personalizat de antrenament si nutritie. Kilogramele au inceput sa se duca din primele saptamani, lucru care a motivat-o foarte tare. Au fost si perioade mai grele, cu mai putine kilograme pierdute, dar ambitia Anei si-a spus cuvantul si ea a continuat si mai motivata.
Iata ca acum, dupa un an, Ana cantareste cu 44 KG MAI PUTIN!
FARA operatii periculoase, FARA diete minune, FARA infometare – se pot pierde kilograme intr-un mod PLACUT si SANATOS, atat timp cat stii ce faci si ai ambitia necesara!
Cel mai important este ca Ana este total schimbata atat ca aspect fizic, cat si ca sanatate. Sa nu mai vorbim de starea de spirit, care este TOTAL schimbata in bine.
Iar pentru mine, cel mai important lucru este ca Ana si-a schimbat PERMANENT stilul de viata, iar de acum lucrurile nu pot evolua decat in si mai bine. Ana chiar vrea sa mai dea jos 5-6 kg, urmand sa ii fac un nou program pentru acest obiectiv final.
Felicitari si respect pentru Ana 🙂
Nume: Ana Maria
Inaltime : 178 cm
Greutate initiala : 121 Kg
Greutate actuala : 77 Kg
Sport : Acasa – 2 ori pe saptamana
Mese pe zi : 4
Durata : 12 luni

Leave a reply