Astăzi am deosebita placere de a va prezenta povestea Alexandrei.
Alexandra are doar 9 ani iar MAMA ei a apelat la mine in urma cu DOAR o lună de zile pentru un program de alimentatie deoarece fiica ei ajunsese să aibă multe kilograme în plus față de greutatea normală pentru vărsta si inaltimea ei.
Alexandra face înot de 3 ori pe săptămănă ca si sport iar ca si alimentatie i-am facut un program cu 5 mese pe zi.
După doar 1 luna de zile, Alexandra a dat jos 6 kilograme si se simte mai bine și mai motivată ca oricănd.
ATENTIE părinți ! Este extrem de important pentru copilul vostru sa mănănce CORECT, ECHILIBRAT și SANATOS, indiferent de varsta !!
Copilul fiind in CRESTERE are deosebita nevoie de o alimentație CORECTA vărstei si activităților sale tocmai pentru a se putea dezvolta OPTIM. Nu mai spuneti ” ia mama si mănăncă, lasa-l e in crestere, e copil “. Aceste vorbe NU sunt O SCUZA sa va indopati copii cu MEZELURI, PATISERIE, “CORN CU LAPTE “, FAST FOOD, DULCIURI CU O TONî DE ZAHAR, sau alte mizerii !
Copilul are, ca si adultul nevoie de mese HRANITOARE pentru a isi putea dezvolta armonios corpul.
IGNORîND aceste lucruri copilul va acumula foarte multe kilograme si de cele mai multe ori va strănge frustrari si temeri sau si mai grav probleme de sanatate de la o varsta foarte frageda.
Atunci cănd vine vorba de alimentația copiilor este nevoie de multă atenție si diplomație. Copiii copiază ce vad la părinți. Astfel PROPRIUL EXEMPLU este foarte important. Astfel mama Alexandrei urmează si ea un program de la mine, rezultatele fiind încăntătoare!
Felicitări pentru o familie frumoasa si din ce in ce mai sănătoasă!
Astept in continuare pozele cu evoluția voastră.

Leave a reply